Cukiernictwo Pela - słodkości na każdą okazję
Kontakt do naszych punktów Cukiernictwo - Łącznik
+4877 40 66 999
Punkt w Opolu
+48509 915 345
Punkt w Prószkowie
+48509 915 344
Punkt w Nysie
+48500 004 086
Punkt w Dobrzeniu Wielkim
+48500 334 226

Sklepy współpracujące:

Czarnowąsy "U Wiechy"
+4877 469 10 61
Ciasta
Kołacz drożdżowy z serem
numer katalogowy:
Ciasto drożdżowe, ser z bakaliami, posypka maślana
Kołacz drożdżowy z makiem
numer katalogowy:
Ciasto drożdżowe, mak z bakaliami, posypka maślana
Kołacz drożdżowy z jabłkiem
numer katalogowy:
Ciasto drożdżowe, mus jabłkowy, posypka maślana
Kołacz drożdżowy z budyniem
numer katalogowy:
Ciasto drożdżowe, budyń, posypka maślana
Bakalia
numer katalogowy:
Ciasto migdałowe z czekoladą i bakaliami
Bananowiec z czekoladą
numer katalogowy:
Bananowe ciasto z śmietaną o smaku bananowym z polewą bananową
Sernik z łezką
numer katalogowy:
Kruche ciasto, puszysta masa serowa, przykryta pianką z której skrapla się cukier
Sernik z posypką
numer katalogowy:
Kruchy spód, delikatna masa serowa z kawałkami brzoskwiń, pokryty bezą z kruszonką
Sernik wiedeński
numer katalogowy:
Kruche ciasto, masa serowa z bakaliami
Sernik gotowany
numer katalogowy:
Trzy cienkie spody przełożone masą serową gotowaną z dodatkiem bakalii, całość polana lukrem cytrynowym
Dyskoteka
numer katalogowy:
Biszkopt ze śmietaną i galaretką
Sernik na zimno Toska
numer katalogowy:
Jasny biszkopt, ser homogenizowany ze śmietaną, z mandarynkami lub z dekoracją
Kokos-mak
numer katalogowy:
Na biszkopcie warstwa maku przykryta płytą kokosową
Makowiec
numer katalogowy:
Spód kruchy, masa makowa z bakaliami, szachownica z posypki maślanej
Makowiec ucierany
numer katalogowy:
Ciasto ucierane z makiem, polane czekoladą