Cukiernictwo Pela - słodkości na każdą okazję
Kontakt do naszych punktów Cukiernictwo - Łącznik
+4877 40 66 999
Punkt w Opolu
+48509 915 345
Punkt w Prószkowie
+48509 915 344
Punkt w Nysie
+48500 004 086
Punkt w Dobrzeniu Wielkim
+48500 334 226

Sklepy współpracujące:

Czarnowąsy "U Wiechy"
+4877 469 10 61
Ciasta
Migdałka
numer katalogowy:
Makowe biszkopy przekładane białym kremem i dżemem, zdobione prażonymi migdałami
Smaczek
numer katalogowy:
Jasny biszkopt, warstwa bitej śmietany, makowy biszkopt, warstwa śmietany i ozdobne kropelki czekolady
Cycki
numer katalogowy:
Spód makowo-kokosowy, krem z kawałkami ananasów, dekoracja, biszkopty okrągłe nasączone w soku, ozdobione czekoladą i rodzynkami
Cytrynowe
numer katalogowy:
Ucierane ciasto cytrynowe może być tylko z polewą lub przekładane masą cytrynową
Szarlotka opolska
numer katalogowy:
Jasny biszkopt, warstwa musu jabłkowego, bita śmietana, ciemny biszkopt, bita śmietana, czekolada
Jabłecznik
numer katalogowy:
Tarte ciasto, w środku masa jabłkowa, udekorowane lukrem
Krajanka kawowa
numer katalogowy:
Ciemny biszkopt, krem kawowy, dżem i płyta kokosowa w środku
Diablo
numer katalogowy:
Specjalnie ucierane ciasto, kawałki jabłka z kruszonką, dekoracja krem Patissiere
Obi
numer katalogowy:
Ciasto kruche, śmietana wiejska z budyniem, zatopione mandarynki zalane galaretką
Karmelek
numer katalogowy:
Ciasto ucierane czekoladowe, krem karmelowy z rodzynkami w rumie, polewa czekoladowa
Letnie orzeźwienie
numer katalogowy:
Ucierane ciasto jogurtowe, śmietana o smaku jogurtowym, czerwona galaretka
Murzynek z kokosem
numer katalogowy:
Ciasto ucierane czekoladowe z wtopioną masą kokosową
Ananasowe z kremem
numer katalogowy:
Biszkopt, krem z kawałkami ananasów, płyta kokosowa, budyń z porcjami ananasów na górze
Mozaika
numer katalogowy:
Biszkopt, smietana o smaku cytrynowym z kawałkami kolorowej galaretki
Orzech jabłko
numer katalogowy:
Ciasto ucierane z jabłkiem i orzechem włoskim, na górze polewa