Cukiernictwo Pela - słodkości na każdą okazję
Kontakt do naszych punktów Cukiernictwo - Łącznik
+4877 40 66 999
Punkt w Opolu
+48509 915 345
Punkt w Prószkowie
+48509 915 344
Punkt w Nysie
+48500 004 086
Punkt w Dobrzeniu Wielkim
+48500 334 226

Sklepy współpracujące:

Czarnowąsy "U Wiechy"
+4877 469 10 61
Ciasta
Marmurek
numer katalogowy:
Dwa biszkopty (jasny i ciemny) warstwa kremu truskawkowego, dekoracja dwu kolorowa, polewa z lukru
Owoce lasu
numer katalogowy:
Spód ucierany, jagody, śmietana o smaku owoców leśnych i galaretka
Pszczółka
numer katalogowy:
Drożdżowe ciasto z migdałami i kremem budyniowym
Tortowe
numer katalogowy:
Dwa biszkopty (jasny i ciemny) przełożone kremem i dżemem, góra dekorowana jak tort
Karpatka
numer katalogowy:
Biszkopt, krem, karpatka, cukier puder
Francuskie (napoleonka)
numer katalogowy:
Pomiędzy dwiema warstwami ciasta francuskiego specjalny puszysty krem na spirytusie
Miodowo-orzechowe
numer katalogowy:
Kruchy spód, marmolada, ciasto miodowe, połówki orzechów na maśle i miodzie
Cappuccino
numer katalogowy:
Dwa ciemne biszkopty, bita śmietana z czekoladą, dekoracja bita śmietana, ziarenko kawy
Rafaello
numer katalogowy:
Dwa białe biszkopty przekładane bitą śmietaną z białą czekoladą i wiórkami kokosowymi, dekoracja bita śmietana i migdały
Krówka
numer katalogowy:
Spód orzechowy, bita śmietana z mlekiem kondensowanym, ozdoba, bita śmietana z czekoladą
Ogrodnik
numer katalogowy:
Ciemne ciasto ucierane, krem Patissiere z mandarynkami, góra kruszone ciasto
Karaibka
numer katalogowy:
Ucierane ciemne ciasto, szachownica kokosowa, mandarynki, zażelowane i posypane kokosem
Pralinka
numer katalogowy:
Kremowe ciasto z płytą orzechową
Piernik z orzechami
numer katalogowy:
Płyta piernikowa z marmoladą i warstwą orzechów na górze
Piernik czekoladowy
numer katalogowy:
Płyta piernikowa z marmoladą i polewą czekoladową