Cukiernictwo Pela - słodkości na każdą okazję
Kontakt do naszych punktów Cukiernictwo - Łącznik
+4877 40 66 999
Punkt w Opolu
+48509 915 345
Punkt w Prószkowie
+48509 915 344
Punkt w Nysie
+48500 004 086
Punkt w Dobrzeniu Wielkim
+48500 334 226

Sklepy współpracujące:

Czarnowąsy "U Wiechy"
+4877 469 10 61
Ciasta
Jabłko cynamonowe
numer katalogowy:
Kruchy spód, warstwa jabłek, śmietana o smaku prażonego jabłka
Snikers
numer katalogowy:
Dwa cienkie ciemne biszkopty z kokosem, orzechami, migdałami i karmelem przełożone kremem na bazie spirytusu
Galaretka egzotyczna
numer katalogowy:
Biszkopt, masa śmietanowo-cytrynowa, mandarynka, biszkopt z dżemem, galaretka
Podpalaniec
numer katalogowy:
Dwa biszkopty przełożone śmietaną owocową (różne smaki) na górze białko z cukrem, pożelowane
Mozaika owocowa
numer katalogowy:
Dwa cienkie biszkopty przełożone dżemem na górze paski budyniu kokosowego, jabłek i masy jagodowej, całość zażelowana
Pianka malinowa
numer katalogowy:
Ciemny spód, śmietana malinowa maliny zalane galaretką
Sernik na biszkopcie
numer katalogowy:
Biszkopt, puszysta masa serowa z bakaliami lub owocami
Wiśnia toffi
numer katalogowy:
Spód toffi, żel wiśniowy, krem migdałowy i płyta kokosowa
Gruszkowa
numer katalogowy:
Biszkopt jasny, masa śmietankowo - gruszkowo - czekoladowa, biszkopt jasny, masa śmietankowo - gruszkowa, góra dekorowana gruszkami
Wiśnia pokusa
numer katalogowy:
Ciasto czekoladowe i cytrynowe przełożone żelem wiśniowym, masa wiśniowa i kremowo-budyniowa
Ciasto słonecznikowe
numer katalogowy:
Dwa biszkopty przełożone kremem karmelowym i pieczonym słonecznikiem na górze polewa i kolorowa posypka
Kostka alpejska
numer katalogowy:
Ciasto ucierane, czekoladowe z ajerkoniakiem
Ambasador
numer katalogowy:
Ciasto ucierane zapiekanez kruszonką, czekoladą i śmietaną o smaku orzechowym nasączone kawą
Danonek
numer katalogowy:
Jasny biszkopt, serek danonek z śmietaną, płatki czekoladowe
Piernik
numer katalogowy:
Ciasto piernikowe z bakaliami, przełożone marmoladą, na górze polewa