Sernik z Posypką
Kruchy spód, delikatna masa serowa z kawałkami brzoskwini, pokryty bezą z kruszonką.
Numer Katalogowy: 8
Sernik gotowany
Trzy cienkie spody przełożone masą serową gotowaną z dodatkiem bakaliami, całość polana lukrem cytrynowym.
Numer katalogowy: 10
Sernik z łezką
Kruche ciasto, puszysta masa serowa pokryte pianką z której skrapla się cukier.
Numer katalogowy: 7
Sernik wiedeński
Kruche ciasto z masą serową i bakaliami.
Numer katalogowy: 9
Sernik babuni
Sernik bakaliowy bez ciasta.
Numer katalogowy: 65
Sernik łaciaty
Sernik w łatki waniliowo-czekoladowe.
Numer katalogowy: 68
Sernik z kokosem
Kruchy spód, puszysta masa serowa z mandarynkami, na górze zapiekane białko z kokosem.
Numer katalogowy: 70
Sero-makowiec
Kruchy spód, warstwa maku z bakaliami, warstwa sera, polewa czekoladowa posypana wiórkami kokosowymi.
Numer katalogowy: 75
Sernik z kakao
Kruchy czekoladowy spód, masa serowa z bakaliami, posypka czekoladowa.
Numer katalogowy: 77
Sernik na biszkopcie
Biszkopt, puszysta masa serowa z bakaliami lub owocami
Numer Katalogowy: 86
Sernik z wiśniami
Czekoladowe ciasto, masa serowa, owoce wiśni, całość zażelowana.
Numer Katalogowy: 103
Sernik z orzechami
Czekoladowy spód, masa serowa z orzechami i migdałami w karmelu
Numer Katalogowy: 106
Sernik Łaciaty
Sernik waniliowo-czekoladowy z dwukolorową posypką
Numer Katalogowy: 107
Sernik z czekoladą
Czekoladowy spód, masa serowa z łuskami czekoladowymi, kruszonka czekoladowa z kawałkami czekolady.
Numer katalogowy: 108