Bakalia
Ciasto migdałowe z czekoladą i bakaliami.
Numer katalogowy: 5
Kokos-mak
Na jasnym biszkopcie masa makowa przykryta płytą kokosową.
Numer katalogowy: 13
Migdałka
Dwa biszkopty makowe przekładane białym kremem i dżemem, zdobione prażonymi migdałami.
Numer katalogowy: 16
Cycki
Spód makowo-kokosowy krem z kawałkami ananasa udekorowane biszkoptami nasączonymi w soku i rodzynką, całość udekorowana kropelkami czekolady.
Numer katalogowy: 18
Krajanka kawowa
Ciemny biszkopt, krem kawowy, dżem i płyta kokosowa w środku.
Numer katalogowy: 22
Diablo
Specjalne ucierane ciasto z jabłkiem i kruszonką, całość ozdobiona kremem Patisierre.
Numer katalogowy: 23
Karmelek
Ciasto ucierane czekoladowe, krem karmelowy z rodzynkami w rumie, polewa czekoladowa.
Numer katalogowy: 25
Ananasowe z kremem
Biszkopt, krem z kawałkami ananasa, płyta kokosowa, na górze budyń z ananasem,
Numer katalogowy: 28
Pijak
Ciemny biszkopt, krem, herbatniki nasączone w alkoholu, polewa kakaowa.
Numer katalogowy: 33
Panczo
Ciemny biszkopt, krem z alkoholem i z bakaliami na górze, posypka z mleka w proszku, zdobione czekoladą.
Numer katalogowy: 36
Rumowe
Dwa ciemne biszkopty nasączone rumem, przełożone kremem, udekorowane krokantem.
Numer katalogowy: 37
Orzechowe
Dwa biszkopty orzechowe przełożone kremem, udekorowane kawałkami orzechów.
Numer katalogowy: 38
Fale Dunaju
Ucierane ciasto jasno ciemne z agrestem lub wiśnią, galaretka przykryta kremem, zdobione krokantem.
Numer katalogowy: 39
Galaretka z owocami
Biszkopt przełożony kremem, owoce (różne), galaretka.
Numer katalogowy: 45
Marmurek
Dwa biszkopty (jasny i ciemny), warstwa kremu truskawkowego, dekoracja dwu kolorowa, polewa z polewa z lukru.
Numer katalogowy: 46
Pszczółka
Drożdżowe ciasto z migdałami i kremem budyniowym.
Numer katalogowy: 48
Tortowe
Dwa biszkopty (ciemny i jasny), przełożone kremem i dżemem, góra dekorowana jak tort.
Numer katalogowy: 49
Karpatka
Biszkopt, krem, ciasto parzone, cukier puder
Numer katalogowy: 50
Napoleonka (Francuskie)
Pomiędzy dwoma warstwami ciasta francuskiego, warstwa specjalnego puszystego kremu na spirytusie.
Numer katalogowy: 51
Ogrodnik
Ciemne ciasto ucierane, krem Patissiere z mandarynkami, góra kruszone ciasto.
Numer katalogowy: 60
Pralinka
Kremowe ciasto z płytą orzechową.
Numer katalogowy: 62
Piernik z orzechami
Płyta piernikowa z marmoladą i warstwą orzechów na górze.
Numer katalogowy: 63
Rolada Kremowa
1) Rolada zwykła krem-dżem 2) Rolada krem z owocami (jabłko-wiśnia) 3) Rolada śmietanowo-owocowa (różne smaki) 4) Rolada trójkątna - smakowa
Numer katalogowy: 66
Rodzynkowiec
Biszkopt przełożony rodzynkami w czekoladzie, krem śmietankowy oraz masa porzeczkowa.
Numer katalogowy: 67
Ciasto chałwowe
Trzy cienkie placki orzechowe przełożone kremem chałwowym, wykończone polewą.
Numer katalogowy: 73
Senator
Ciasto orzechowe z mandarynkami, krem karpatkowy, ozdobione mandarynkami i orzeszkami.
Numer katalogowy: 76
Tornado
Ciemne ciasto ucierane, krem z dodatkiem czekolady i alkoholu, krem kokosowy.
Numer katalogowy: 79
Snikers
Dwa cienkie ciemne biszkopty z kokosem, orzechami, migdałami i karmelem przełożone kremem na bazie spirytusu
Numer Katalogowy: 81
Wiśnia Toffi
Spód toffi, żel wiśniowy, krem migdałowy i płyta kokosowa
Numer Katalogowy: 87
Wiśniowa Pokusa
Ciasto czekoladowe i cytrynowe przełożone żelem wiśniowym, masa wiśniowa i kremowo-budyniowa
Numer Katalogowy: 89
Ciasto Słonecznikowe
Dwa biszkopty przełożone kremem karmelowym i pieczonym słonecznikiem na górze polewa i kolorowa posypka
Numer Katalogowy: 90
Kostka Alpejska
Ciasto ucierane, czekoladowe z ajerkoniakiem
Numer Katalogowy: 92
Pomarańcz Porzeczka
Ciasto pomarańczowe z dżemem porzeczkowym z dodatkiem lekkiego kremu.
Numer Katalogowy: 99
Kostka Rabarbarowa
Ciasto z masą rabarbarową, puszystym kremem i kokosem.
Numer Katalogowy: 100
Werona
Ciasto toffi z bakaliami o barwnym smaku karmelu.
Numer Katalogowy: 104
Milka
Ciemne ciasto z kremem z mleka w proszku i nadzieniem śliwkowym.
Numer Katalogowy: 105
Złośnica
Czekoladowe ciasto z dwoma znakomitymi kremami i wiśniami
Numer Katalogowy: 109
Truskawka-cytryna
Ciasto cytrynowe z dodatkiem truskawek i galaretki
Numer Katalogowy: 110
Tofik
Ciasto karmelowe przełożone masą toffie, na górze orzechy masłem i miodem.
Numer Katalogowy: 111
Amarena
Szarlotka z wiśniami
Numer Katalogowy: 112
Ananasowe
Ciemny spód, krem o smaku ananasa z kawałkami owoców.
Numer katalogowy: 113
Chrupek
Ciasto o smaku czekoladowo-orzechowo-krówkowym, z warstwą chrupka o smaku nutelli.
Numer katalogowy: 118
Pychotka
Ciasto z warstwą krówkową i kremem z migdałów
Numer Katalogowy: 120
Sezamowe pole
Biszkopt czekoladowy przełożony kremem sezamem i kawałkami czekolady u góry śmietana toffie posypana sezamem,
Numer Katalogowy: 121
Kokosana rodzynkowa
Jasny biszkopt oraz płyty kokosowe przekładane kremem kokosowym z rodzynkami w rumie, u góry kokos prażony
Numer Katalogowy: 123
Piernik pomarańczowy
Ciasto piernikowe i ciasto pomarańczowe przekładane kremem pomarańczowym i nugatowym
Numer Katalogowy: 125
Piernik ze śliwką
Ciasto piernikowe przekładane kremem grysikowym, u góry powidła śliwkowe.
Numer Katalogowy: 126
Jabłko Czekoladowe
Ciasto czekoladowe z wtapianymi jabłkami, krem z białej czekolady, polewa
Numer Katalogowy: 129
Piegusek
Ciasto ucierane z makiem, krem jogurtami z truskawkami w galaretce.
Numer Katalogowy: 130
Galaretka Fantazyjna
Biszkopt przełożony kremem kokosowym, ananas w galaretce.
Numer katalogowy: 131