Makowiec
Spód kruchy, masa makowa z bakaliami, posypka maślana.
Numer katalogowy: 14
Makowiec ucierany
Ciasto ucierane z makiem polane czekoladą.
Numer katalogowy: 15
Cytrynowe/Cytrynowe z nadzieniem
Ciasto cytrynowe suche lub przełożone gotowaną masą cytrynową.
Numer katalogowy: 19
Jabłecznik
Tarte ciasto w środku masa jabłkowa, całość udekorowana lukrem.
Możliwość zamawiania w wersji świątecznej (z dodatkiem bakalii)
Numer katalogowy: 21
Obi
Ciasto kruche, śmietana wiejska z budyniem, zdobione mandarynkami i zalane galaretką.
Numer katalogowy: 24
Murzynek z kokosem
Ciasto ucierane czekoladowe z wtopioną masą kokosową.
Numer katalogowy: 27
Orzech jabłko
Ciasto ucierane z jabłkiem i orzechem włoskim, całość oblana czekoladą.
Numer katalogowy: 30
Miodownik
Dwa placki miodowe przełożone masą gotowaną, na górze polewa czekoladowa.
Numer katalogowy: 34
Burgundt
Ciemne ciasto ucierane z kawałkami czekolady i orzechów, wpuszczone kawałki brzoskwiń i wiśni, całość zażelowane.
Numer katalogowy: 43
Jogurtowe
Ciasto ucierane jasne, szachownica z budyniu wypełniona brzoskwiniowa, zażelowane.
Numer katalogowy: 44
Miodowo-orzechowe
Kruchy spód, marmolada, ciasto miodowe, połówki orzechów na maśle i miodzie.
Numer katalogowy: 54
Karaibka
Ciemne ciasto ucierane, szachownica z masy kokosowej i budyniu, mandarynki, zażelowane i posypane kokosem.
Numer katalogowy: 61
Piernik czekoladowy
Płyta piernikowa z marmoladą, na górze polewa czekoladowa.
Numer katalogowy: 64
Szarlotka zwykła
Kruchy spód, masa z jabłkami, posypka.
Numer katalogowy: 69
Ciasto jagodowe
Dwa cienkie biszkopty przełożone budyniem, na tym przekładane paski kokosowe i jagodowe, całość zażelowana.
Numer katalogowy: 71
Jabłko-kokosowe
Dwa cienkie biszkopty przełożone budyniem, na wierzchu masa jabłkowa z kokosem, całość zażelowana.
Numer katalogowy: 72
Mozaika Owocowa
Dwa cienkie biszkopty przełożone dżemem na górze paski budyniu kokosowego, jabłek i masy jagodowej, całość zażelowana
Numer Katalogowy: 84
Piernik
Ciasto piernikowe z bakaliami, przełożone marmoladą, na górze polewa
Numer Katalogowy: 95
Ptasie Mleczko
Cienki biszkopt z dżemem, białko ubite z cukrem o smaku wanilii i czekolady, ozdobione kroplami czekolady
Numer Katalogowy: 97
Łasuch Marcypanowy
Ucierane ciasto makowe z masą marcepanową wyszprycowaną w kratkę.
Numer katalogowy: 98
Piernik Bakaliowy
Piernik z bakaliami, przekładany marmoladą u góry polewa czekoladowa.
Numer Katalogowy: 124
Piernik Cytrynowy
Ciasto piernikowe i ciasto cytrynowe przekładane marmoladą.
Numer Katalogowy: 127